Kids Coolshop åbner 1.400 m2 i Esbjerg Storcenter

Den landsdækkende legetøjskæde åbner en ny, kæmpe ankerbutik i centret den 13. oktober samtidig med et andet kendt koncept, The Burger Concept. Ydermere åbner også Nails & Lash Studio samt Piola Pizza i næste måned.

Som en del af dette omfattende projekt med at gøre klar til Kids Coolshop bliver også Nielsen ́s bygget om og etablerer en helt ny og større butik lige over for Kids Coolshop på nogenlunde samme placering som idag, men i et nyt og større format, hvor også Nielsens’ Teenz afdeling flytter ind.

Etableringen af disse nye storbutikker muliggøres ved at flytte og lave helt nyt gangareal med nye gulve, lofter og belysning og samtidig udvides indgangspartiet til centret, så der er tale om et stort ombygningsprojekt i dette område af centret.

Nyt kæmpe oplevelsesunivers med legetøj på 1.400 m2

Kids Coolshop, som er en kæde på 18 selvstændigt ejede legetøjsbutikker, åbner et kæmpe oplevelsesunivers på 1.400 m2 fyldt med legetøj og masser af overraskelser for børn og voksne. Butikken er opdelt i forskellige universer såsom ”Girl Power”, ”Adventure” og ”Space & Race” og byder bl.a. på en kæmpe T-rex på næsten 8 meter samt på superhelte, skydebane med bolde, et interaktivt gulv, et legetøjsmuseum og meget, meget mere.

”Det bliver én af landets største oplevelses-legetøjsbutikker og konceptmæssigt udviklet efter samme formel som den første store Kids Coolshop-butik, som vi – i samarbejde med det samme centermanagement-team som i Esbjerg Storcenter – med stor succes åbnede i efteråret 2021 i Bytorv Horsens, siger indehaver Søren Nielsen.”

Nyt lysloft på Torvet

Medio september fjerner vi afskærmningen rundt om Torvet i centret. Arbejdet med etablering af et nyt lysende tekstilloft på 11 m diameter er ved at være ved vejs ende, og vi glæder os til at børnene igen kan lege på vores legeplads midt på torvet under den nye lysende himmel. Installationen er et fleksibelt alternativ til dagslys, da den muliggør tilpasning af lysforhold efter de eksisterende ovenlys i området. Videre er det også muligt at justere og dæmpe lysets farvetone og styrke, hvilket åbner op for at anvende lyset til at fremhæve forskellige typer begivenheder eller højtidssæsoner. F.eks. kan man justere farverne i gule toner til påske, rød eller grøn til jul og blå om sommeren. Den kan også programmeres til at ændre lystemperatur i løbet af en dag, for at efterligne ændrende dagslysforhold eller blot etablering af andre stemningsoplevelser, efter behov.

The Burger Concept

Arbejdet med klargøring af vores nye restaurant, The Burger Concept, er også i fuld gang.

Restauranten får 50 siddepladser og forventes at åbne senest samtidig med Kids Coolshop og Nielsen ́s den 13. oktober.

Nails & Lash Studio

Fra fredag den 29. september kan man også få luksuriøse spabehandlinger, manicure og pedicure i Esbjerg Storcenter. Butikken, som ejes og drives af samme indehaver, som negleklinikken i Broen Shopping Center, åbner i lejemålet overfor Change tæt på centrets torv.

”Efter 6 år i BROEN er vi meget glade for at have fået tillid og støtte fra mange kunder i Esbjerg by. Vores team vil altid ønske at servicere vores kunder bedst muligt, og derfor har vi besluttet at udvide og etablere butik i Esbjerg Storcenter. Vi har mange stamkunder som kommer fra området, og det bliver lettere for kunderne at komme ind til os, når vi åbner i Esbjerg Storcenter. En stor, nem og ikke mindst gratis parkeringsplads er også et stort plus, udtaler indehaveren Ivy”.

Piola Pizza

Adis Suljovic og René Pedersen, som er 2 lokale aktører, åbner deres første pizza restaurant, Piola Pizza, i Esbjerg Storcenter.
Konceptet tager udgangspunkt i at lave ægte og autentisk italiensk pizza ́er, lavet med friske og kvalitetsrige ingredienser. Pizzaerne bliver bagt i en gasovn for at give den karakteristiske bløde og luftige skorpe.

”Vi glæder os til at åbne dørene til en hyggelig restaurant med en autentisk atmosfære, der minder om et traditionelt napolitansk pizzeria, hvor gæsterne får mulighed for at se pizzakokkene i aktion, mens de forbereder og bager pizzaerne. Vi har valgt Esbjerg Storcenter, som ramme for vores første restaurant, da der er plads og rum til at skabe det set-up, vi gerne vil vise vores kunder. Vi har også stor tro på de spændende planer, som der arbejdes med i centret, og glæder os til at være en del af ”det nye Esbjerg Storcenter”, siger indehaver Adis Suljovic og René Pedersen”.

For yderligere information og spørgsmål til ovenstående er man velkommen til at kontakte Centerdirektør Anette Vestergaard på telefon 30 68 19 94 eller mail av@sscp.io

www.sscp.io